Referenssi

Lihatukku Veijo Votkin Oy

Lihatukku Veijo Votkin Oy

Votkinin lihatukun annostelijakanta päivitettiin vastaamaan lihatukun todellisia tarpeita, huomioiden käsihygienia ja kustannustehokkuus. Tavoitteena oli kontrolloida kulutusta ja samalla parantaa annostelijoiden käytettävyyttä. Oikeilla tuotevalinnoilla onnistuimme maksimoimaan rajallisten varastotilojen tehokkaan käytön ja vähentämään hävikkiä. Kaikki tuotteet ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä ja valtaosa myös varustettu ympäristömerkein. Kokonaisuus saatiin helposti hallittavaksi ja tavoitteemme luoda asiakkaalle tehostusta ja helppoutta onnistui.

Täsmä työterveys Oy

Täsmä työterveys Oy

Täsmä Työterveys Oy, valtakunnallisesti toimiva työterveyden mullistaja. Uuden Lääkäriaseman kohdalla tarpeet on hyvin yksinkertaiset, käytännössä kaikki lähtee aukottomasta käsihygieniasta. Kertakäyttöiset paperipyyhkeet ja tyhjiöön pakattu saippua on tällöin tutkitusti ainoa vaihtoehto luoda mahdollisuus hyvälle käsihygieniaympäristölle. Tutkimuskäsineille asensimme myös telineet lähelle pesupisteitä, jolloin pöytätasot pysyy helppohoitoisina ja siivoustyö tehostuu ja käsihygieniasta oikein huolehtiminen on helppoa. Täsmälle toimitimme myös kahvikoneen, josta saa vastajauhetuista pavuista tuoretta ja hyvää, sertifioitua Löfberg- kahvia.

Into Club Kirkkonummi

Into Club Kirkkonummi

Into Club, Kirkkonummella sijaitseva täyden palvelun koko perheen terveen elämän keskus  avautui 2017 keväällä. Perinpohjaisen tarvekartoituksen jälkeen esitimme liikuntakeskukselle näkemyksemme kustannustehokkaasta kokonaisuudesta, jolla hoitaa kaikki henkilöhygienian tarpeet niin suihkussa kuin käsipesussa tarvittavine shampoineen ja saippuoineen sekä käsipyyhkeineen ja wc-papereineen. Toiminnallisen kuntokeskuksen kohdalla tarpeita on paljon ja näin ollen tarvittavan kokonaisuuden luominen oli sopiva haaste. Varustelimme tilat Tork- annostelijoin, pyrkimyksenä mahdollisimman kapea tuotevalikoima ja kuitenkin riittävä kapasiteetti kattamaan siivousvälin ja samalla alati kasvavat kävijämäärät. Kuntokeskuksen käyttäjille räätälöimme myös virkistävän kahvikoneratkaisun, joka on käytössä 05-23.00. Onnistuneen treenin jälkeen asiakkailla on mahdollisuus nauttia kupponen maukasta Löfbergin kahvia automaatista, vastajauhetuista pavuista.